Shape Shape arrow-leftarrow-rightchevron_right chevron_right chevronArtboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding minusnotification-closeGroup plussearch-glass Group 31 shopping_basket favorite third whatsapp kopie whatsapp

 

 

Retourneren

Retourneren

Je hebt het recht om (een deel van) je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Hierna heb je nogmaals 14 dagen de tijd om de bestelling retour te sturen.

Het aankoopbedrag van desbetreffende producten inclusief verzendkosten worden gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retour sturen naar Pure Start zijn voor eigen rekening.

 

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de Pure Start geretourneerd worden. Hygiëneproducten die opengemaakt zijn kunnen we niet retour nemen.

 

Om gebruik te maken van dit recht kan je een email sturen aan [email protected]. Vermeld hierbij naam en ordernummer. (Zie hiervoor de ontvangstbevestiging van de bestelling die je per email hebt ontvangen.) Desgewenst kan het formulier herroepingsrecht gebruikt worden.

 

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour is ontvangen.

Retouradres:

Pure Start
Zwartedijk 12i
7775PB Lutten

De waardering van www.purestart.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 142 reviews.