Shape Shape arrow-leftarrow-rightchevron_right chevron_right chevronArtboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding minusnotification-closeGroup plussearch-glass Group 31 shopping_basket favorite third whatsapp kopie whatsapp

 

 

Zo puur mogelijk, daar gaan we voor!

 

Aangenaam! Ik ben Henrianne, het gezicht achter Pure Start!

Nadat ik 16 jaren als verloskundige had gewerkt besloot ik mijn praktijk te verkopen omdat ik mijn gezin voorrang en meer tijd wilde geven. Het werd tijd om meer thuis te kunnen zijn.

Thuis is de plek waar ik graag ben. Bij mijn gezin, in en rondom mijn huis. En daar rondom mijn huis in de tuin en in de natuur, raak ik elke keer weer onder de indruk van de kracht van de natuur! Uit een zaadje kiemt iets en na een poosje brengt het een hele plant met vruchten voort. Superpower! Ook in mijn werk als verloskundige heb ik zó vaak die kracht van de natuur ervaren. Een vrouwenlichaam heeft zoveel power in zich, dat ‘spat ervan af’ als ze een baby baart! Nieuw leven!

 

Door die power van de natuur ben ik geïnspireerd geraakt. We hebben niet veel meer nodig dan die natuur.

In de loop der jaren heb ik vele producten voor moeder en baby voorbij zien komen. Producten die er hip uitzagen of lekker roken, maar die niet altijd het meest natuurlijk waren. Gelukkig ontdekte ik sinds ik zelf moeder werd in 2014 dat er ook veel pure en natuurlijke alternatieven voor de reguliere merken zijn. En zo begon het idee van Pure Start te groeien. Een webwinkel met pure producten voor de moeder(-in-spé) en baby.

De naam zegt al, Pure Start richt zich op alles wat puur is. Een webwinkel met pure producten voor de (aanstaande) moeder en haar gezin! Zo natuurlijk en duurzaam mogelijk, maar wel van goede kwaliteit.

Pure Start zag in 2020 het levenslicht. Niet lang daarna werden we voor Nederland exclusief importeur van Pingo Ecologische Luiers! Deze milieuvriendelijke, klimaatneutraal geproduceerde luiers zijn veelvuldig gecertificeerd, afkomstig uit Zwitserland.

Inmiddels breiden we ons assortiment steeds verder uit met bijvoorbeeld wasbare (zwem)luiers en duurzaam speelgoed. Maar ook met wasbaar maandverband en verzorging voor papa! (H)eerlijke producten voor het hele gezin!

Mis je producten?

Of heb je tips voor producten of merken die echt bij een Pure Start horen en in het assortiment opgenomen zouden moeten worden volgens jou?

De waardering van www.purestart.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 142 reviews.