Shape Shape arrow-leftarrow-rightchevron_right chevron_right chevronArtboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding minusnotification-closeGroup plussearch-glass Group 31 shopping_basket favorite third whatsapp kopie whatsapp

 

 

 

 

 

 

 

 

Importeur Pingo Ecologische Luiers

Pure Start is importeur van Pingo Luiers. De ecologische wegwerpluiers van Pingo zijn gemaakt van materialen die de huid van je baby niet irriteren. Zachte en dunne luiers voor extra comfort en gemaakt op een milieuvriendelijke manier. De luiers bieden een economisch en ecologisch alternatief voor traditionele wegwerpluiers. De luier neemt alle vocht op en bewaart deze tot wel 12 uur lang. Pingo luiers zijn pH-neutraal, en ze zijn vrij van parfum, chloor, latex en lotion. Daarnaast zijn ze proefdiervrij en vegan en bevatten bovendien geen parabenen en petrolatum.

 

Pingo: goed voor de planeet, zacht voor je baby.

 

De ecologische luiers van Pingo worden CO2-neutraal geproduceerd in Zwitserland. Voor de productie van de luier wordt gebruik gemaakt van gecertificeerde groene stroom. De overige CO2-uitstoot wordt gecompenseerd met gecertificeerde projecten van MyClimateNeutral. Verder is de fabrikant Hyga voortdurend bezig met de ontwikkeling van deze fijne luier. Men streeft er naar om een luier te realiseren met een zo’n laag mogelijke impact op de planeet, zonder afbreuk te doen aan de prestaties en kwaliteit van de luier. Hierdoor is een comfortabel dun maar wel effectieve luier ontstaan waarin een baby tot 12 uur droog blijft!

De Pingo luier is gecertificeerd met diverse keurmerken & awards. Waaronder NaturemadeStar, MyClimateNeutral, Best Eco product en anderen.

We zijn er trots op dat we exclusief importeur en groothandel van Pingo in Nederland zijn!

De waardering van www.purestart.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 148 reviews.