Shape Shape arrow-leftarrow-rightchevron_right chevron_right chevronArtboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding minusnotification-closeGroup plussearch-glass Group 31 shopping_basket favorite third whatsapp kopie whatsapp
-40%

Pura starterset 150 ml in diverse kleuren

Vanaf 29.97

-40%
Snel en eenvoudig bestellen

Op voorraad

Vraag over een product? Mail of stuur een WhatsAppje!Je bestelling snel in huis (indien voorradig binnen 2 werkdagen verzonden).Gratis verzending vanaf € 69,-

Beschrijving

expand_more

Deze award-winning Pura starterset bevat alles wat je nodig hebt voor je kleintje! Pura RVS flessen zijn duurzaam en gaan een heel leven mee. Een zuigfles “groeit” met je baby mee doordat spenen vervangen kunnen worden door tuitjes, rietjes en sportdoppen.

Pura is volledig plasticvrij, milieuvriendelijk en veilig. Deze starterset bestaat uit:

 • 2 x 150 ml Pura Kiki flessen
 • 2 x Slow Flow spenen
 • 2 x Medium Flow spenen
 • 2 x XL Tuiten
 • 2 x Afsluitdisks
 • 2 x Sleeves
 • 2 x Reisdoppen
 • Totale capaciteit per fles tot 150 ml
 • Interne volume markering tot 100 ml
 • Ook verkrijgbaar: Pura starterset 325 ml diverse kleuren

Pura flessen & accessoires

RVS flessen van Pura zijn dé perfecte drinkflessen voor baby’s. Pura flessen zijn 100% plasticvrij en daarom veilig, milieuvriendelijk en bovenal praktisch. Door de mogelijkheid van het verwisselen van de top kan de fles meegroeien met het kind naar tuitbeker, rietjesbeker en beker met sportdop. Pura is als enige ter wereld NON-Toxic gecertificeerd door MadeSafe.com.

Pura accessoires zijn gemaakt van 100% medische kwaliteit silicone. Silicone is een natuurlijk materiaal; het bevat geen plastic, latex, of BPA. Steriliseer voor het eerste gebruik.

Pura flesspenen hebben een gepatenteerde anti-koliek systeem dat zorgt voor een continue druk en voorkomt lucht inname tijdens het drinken om darmkrampjes te voorkomen. De spenen zijn ontwikkeld om de variabele stroomsnelheid van borstvoeding na te bootsen, dit wordt onder andere gedaan doordat er meerdere gaatjes in de speen zitten. Pura flestuiten zijn ontwikkeld overeenkomstig de adviezen van vooraanstaande kinderartsen om de natuurlijke ontwikkeling van tanden en tandvlees te ondersteunen. De top van de Pura tuit is verstevigd om weerstand te kunnen bieden aan het bijtinstinct van opgroeiende peuters.

Pura flessen kunnen worden gebruikt om melk mee in te vriezen. Gebruik hiervoor de siliconen afsluitdisk. Draai de dop niet te vast en doe de fles niet te vol. Als je de fles te vol doet, kan deze vervormen. Dit komt doordat de vloeistof uitzet als ze bevriest.

 • Flessen gemaakt van hoogwaardige kwaliteit RVS (#304 of 18/9 kwaliteit)
 • Vrij van BPA, PVC, Phthalaten, lood
 • Alle accessoires gemaakt van medische kwaliteit silicone

Reiniging en sterilisatie

Alle onderdelen van de Pura flessen en accessoires zijn vaatwasmachinebestendig. Je kunt ze ook met de hand wassen met een milde zeep en een fles- en speenborstel. Vermijd het gebruik van harde schoonmaakmiddelen want deze kunnen de silicone delen aantasten. Accessoires gaan langer mee als deze voorzichtig met de hand worden gereinigd. Pura producten kunnen ook gesteriliseerd worden. Leg hiertoe fles en accessoires 5-10 minuten in gekookt water, nadat de pan van het vuur is gehaald en het water niet meer actief kookt. Silicone onderdelen kunnen tevens in de magnetron worden gesteriliseerd.

Let op: de reisdop zorgt niet voor 100% lekdichtheid, dus de fles rechtop houden of gebruik de afsluitdisk.

Kenmerken

expand_more
Kleurcombinatie

Aqua – Roze, Aqua – Grijs, Aqua – Groen

Inhoud

150 ml

Beoordelingen

expand_more

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pura starterset 150 ml in diverse kleuren” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *