Shape Shape arrow-leftarrow-rightchevron_right chevron_right chevronArtboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding minusnotification-closeGroup plussearch-glass Group 31 shopping_basket favorite third whatsapp kopie whatsapp

Fopspenen

Fopspenen van natuurlijke materialen voor je kleintje. In één stuk gegoten van natuurrubber, zonder naden waar viezigheid in kan blijven zitten. Maar waar moet je op letten bij de aanschaf van de speen? Dat lees je onderaan de pagina!
Grünspecht fopspeen natuurrubber vlindermodel

Grünspecht Bio Fopspeen Natuurrubber

Natursutten fopspeen natuurrubber rond schild anatomische speen

Natursutten fopspeen – rond / anatomisch

Natursutten natuurrubber fopspeen rond schil kersvormige speen

Natursutten fopspeen – rond / kers

Natursutten natuurrubber fopspeen vlindermodel anatomische speen

Natursutten fopspeen – vlindermodel / anatomisch

Natursutten fopspeen – vlindermodel / kers

Bij Pure Start vind je alleen maar fopspenen van natuurlijke en veilige materialen. Zonder plastic of andere nare stoffen. Wel zo fijn! Maar waar let je nou op bij de aanschaf? Uiteraard kijk je naar de leeftijd van je kindje. Een kind van 2 jaar heeft een groter mondje en dus een grotere speen nodig dan een pasgeboren baby.

De vorm van de speen

Daarnaast is de vorm van de speen ook van belang. Je hebt keuze uit twee vormen: de kers en de anatomische speen. De kers is de ronde speen, deze bootst de tepel van de borst het meest na. De anatomische speen is rond aan de bovenkant en aan de onderkant wat afgeplat, deze stimuleert de tong- en kaakspieren van je kleintje.

De vorm van het schild

Verder zijn er verschillende vormen in het schild van de speen. Veel voorkomend is wat we het vlindermodel noemen: half rond met een uitsparing voor het neusje bovenaan. En soms hebben spenen een rond schild. Je vraagt je wellicht af waarom aangezien de speen dan tegen het neusje aan komt? De reden hiervan is dat een rond schild het liggen tegen de borst het meest nabootst. Ventilatiegaatjes in het schild zorgen ervoor dat het schild niet vacuüm trekt tegen het gezicht van je kindje.

De waardering van www.purestart.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 142 reviews.