Over Pure Start en Henrianne


Over mijzelf

Onze kinderen zijn de toekomst! En zij hebben tijd en aandacht nodig.
En dus besloot ik dat het na 16 jaar als verloskundige gewerkt te hebben tijd werd om mijn verloskundige carrière te beëindigen en meer als moeder thuis te zijn. Het was tijd voor een nieuwe fase in mijn leven!

Thuis is voor mij: mijn man en (pleeg)kinderen, de kippen, de scharrelvarkens naast ons huis, én mijn groentetuin waarin ik probeer iets eetbaars te verbouwen. 🙂

En daar in die groentetuin raak ik elke keer onder de indruk van de kracht van de natuur! Uit een zaadje kiemt eerst iets kleins en na een poosje brengt het een hele plant met vruchten voort. Superpower! Ook in mijn werk als verloskundige heb ik zó vaak die kracht van de natuur ervaren. Een vrouwenlichaam heeft zoveel power in zich, dat ‘spat ervan af’ als ze een baby baart! Nieuw leven!

Door de kracht van nieuw leven ben ik geïnspireerd geraakt en wil ik mijn opgedane kennis en ervaring delen met (aanstaande) ouders. In de loop der jaren heb ik vele producten voor moeder en baby voorbij zien komen. En sinds ik moeder werd in 2014 ging de wereld van de moeder- en babyproducten nog verder voor me open. Gaandeweg de tijd ontdek ik steeds meer puurdere alternatieven van de reguliere producten. En zo begon het idee van Pure Start te groeien. Een webwinkel met pure producten voor de moeder(-in-spé) en baby.

Over Pure Start

De naam zegt al, Pure Start richt zich op alles wat puur is. Met Pure Start ga ik op zoek naar pure, plasticvrije, ecologische, duurzame, fairtrade en/of vegan producten. Lekker duurzaam en puur, maar wel van goede kwaliteit. Zoals bijvoorbeeld kraamverband zonder plastic, vegan tepelzalf, ecologische onderleggers en drinkflessen van glas of RVS flessen die een leven lang mee kunnen.

Dat is fijn voor jou en je baby, maar ook beter voor de aarde en voor komende generaties.

Een Pure Start, voor jou en jouw baby!

en verder van Pure Start….

Inmiddels breiden we ons assortiment steeds verder uit. Naast duurzame, natuurlijke kraampakketten en verzorgingsproducten voor de (aanstaande) mama en baby vergeten we ook de vaders en kinderen niet. Heerlijke verzorgingsproducten voor het hele gezin!

Daarnaast zijn we sinds mei 2020 exclusief importeur van Pingo Eco Luiers geworden! We zijn supertrots dat we deze milieuvriendelijke, klimaatneutraal geproduceerde luiers in Nederland op de markt mogen brengen. Deze meermalen gecertificeerde luiers verkopen we via Pure Start.

Mis je producten? Of heb je tips voor producten die echt bij een Pure Start horen en in het assortiment opgenomen zouden moeten worden volgens jou?

Laat het me weten en ik ga voor je op zoek!

Henrianne